• UX / UI

  U današnjem veoma konkurentnom okruženju, bolje korisničko iskustvo bi moglo biti odlučujuća tačka za vaše klijente da ostanu pri vašoj ponudi i da ne traže alternative. Iz perspektive vašeg poslovanja, vaš proizvod bi mogao da nudi skoro savršen skup funkcionalnih funkcija i jednostavan je za korišćenje. Kopajući malo dublje u svoje korisničko iskustvo, možda ćete otkriti da oni koriste proizvod u drugom kontekstu, traže karakteristike koje nedostaju ili ne koriste one najvrednije jer su skrivene od njihovog pogleda, doživljavaju bol pokušavajući da pronađu svoj put , ili izgubite interesovanje jer proces traje predugo. Oni mogu tolerisati sve ovo dok ne budu imali alternativu, ali u trenutku kada se pokaže da ste u opasnosti da izgubite veći deo baze klijenata. Sveobuhvatno razumevanje funkcionalnih, ličnih i poslovnih ciljeva vaših klijenata – stvaranje korisničkog iskustva koje ih rešava na elegantan način, ostavljajući klijente zadovoljnim ne samo rezultatima koje su očekivali, već čak i nekima koje nisu – ključ je za razvoj pobednički proizvodi. Pomoći ćemo vam da istražite, prototipirate i dizajnirate proizvod koji će biti vredan za svoje korisnike i veoma efikasan za vaše poslovanje.

  Pomaganje u istraživanju kupaca

  Koristeći naše široko iskustvo u dizajnu proizvoda usmerenom na kupca, mi ćemo vam pomoći da usmerite svoje napore na dobijanje vrednih uvida kupaca uz kvalitativno istraživanje kupaca.

  Modeliranje poslova koje treba obaviti

  „Poslovi koje treba obaviti“ je pojednostavljen i visoko efikasan okvir za dizajn proizvoda koji omogućava brži i produktivniji korisnički kontekst, motivaciju i očekivani ishod, istraživanje i identifikaciju, i kreiranje na njihovoj osnovi priča o poslovima — osnova za prototipove, funkcionalne karakteristike identifikaciju i dizajn korisničkog interfejsa.

  Dizajn okvira proizvoda, izrada prototipa

  Mi ćemo vizualizovati hipoteze interakcije koristeći interaktivni prototip proizvoda i postepeno ih poboljšavati analizom efikasnosti ideja i uvođenjem potrebnih poboljšanja.

  UX testiranje

  Validacija ideja dizajna interakcije pomoću UX testiranja pomaže da se isključe subjektivne deformacije percepcije tokom procesa dizajna, kako bi se postigao efikasniji proizvod od samog početka.

  Dizajn vizuelnog koncepta

  Koristeći naše široko iskustvo u komunikacijskom dizajnu, mi ćemo razviti proizvod sa ličnošću koja rezonuje sa kupcima; proizvod koji nudi prijatno iskustvo, koji je ažuran i izaziva potrebnu emocionalnu reakciju.

 • Brending

  Odličan identitet brenda služi kao ključ vaše poslovne strategije, tako što prenosi vašu funkcionalnu poruku, vašu ličnost, vaše vrednosti i težnje. Kada se uradi dobro, vaši potencijalni klijenti će intuitivno i bez napora shvatiti po čemu se razlikujete od konkurencije, kakav kvalitet proizvoda i nivo usluge mogu da očekuju od vas, samo iz kratke interakcije sa vašim brendom. Pomoći ćemo vam da dizajnirate kompletan sistem identiteta brenda za vaš proizvod ili kompaniju, od originalnog imena, privlačnog i pametnog dizajna logotipa, do sveobuhvatnog brendbooka i dizajna promo materijala. Učinićemo da se izdvojite iz gomile i da budete lako zapamćeni i prepoznatljivi.

  • Korporativni identitet
  • Korporativna knjiga standarda
  • Logo dizajn
  • Fascikle
  • Koverte
  • Memorandumi
 • Grafički dizajn

  Razrađene i pažljivo izrađene vizuelne informacije su neophodne za kreiranje lako razumljivih, bogatih i inspirativnih komunikacija preduzeća ili proizvoda. Osim što su veoma efikasan medij za prenošenje racionalnih informacija, vizuelne komunikacije omogućavaju prenošenje suptilnih emocionalnih poruka, obezbeđivanje pravog podešavanja i neupadljivo usmeravanje pažnje vašeg klijenta na male detalje koji povećavaju percipiranu vrednost vašeg proizvoda. Pomoći ćemo vam da planirate, konceptualizujete i dizajnirate izvanredne vizuelne komunikacije koje savršeno odgovaraju vašim specifičnim industrijskim standardima i vašim poslovnim potrebama. Od privlačnih, ilustrovanih infografika za korporativnu štampanu periodiku do visoko fotorealističnih, arhitektonskih ili vizuelnih vizuelizacija proizvoda koje zapaljuju maštu za promotivne materijale, obezbedićemo vam vrhunske vizuelne materijale koji će vam pridobiti nove klijente.

  • Strategija projektovanja i konceptualizacija
  • Istraživanje materijala i izrada prototipa
  • Grafički dizajn
  • Dizajn infografike
  • Dizajn štampe
  • vizuelizacija
 • Projektovanje Veb Sajta

  Brz, tehnički neosporan, sa naprednim animacijama korisničkog interfejsa — kako vaš proizvod izgleda i ponaša se igra ključnu ulogu u stvaranju trajnih utisaka na vaše klijente. Danas, front-end implementacija nije samo tehnički zadatak već u suštini deo holističkog dizajna proizvoda. Dostupnost različitih vizuelnih efekata za prelaze pogleda, važnost interoperabilnosti među platformama, velika potražnja za brzinom i opštim tehničkim kvalitetom korisničkog interfejsa čine implementaciju front-end-a veoma važnim delom razvoja proizvoda. Pomoći ćemo vam da implementirate modularan, visoko optimizovan i brz front-end za veb i za mobilne uređaje.

  Odgovarajući i sa više pregledača

  Dizajniramo i implementiramo front-end proizvoda za rad na svim popularnim uređajima i rezolucijama ekrana. Isporučujemo ili prilagodljiv ili prilagodljiv front-end na osnovu zahteva projekta.

  Brzo i optimizovano

  „Koristimo najbolje prakse i rigorozno testiramo naš kod kako bismo postigli najbrže nivoe performansi na svim uređajima.

  Robusni okviri

  Nudimo najprikladniji okvir za vaše specifične zahteve projekta, a Vue i React su na vrhu naše liste.

  SEO i strukturirani podaci

  Isporučujemo visoko standardizovan semantički HTML optimizovan za pretraživače sa strukturiranim podacima.

  ARIA standardi

  Primenjujemo najbolje prakse ARIA da bismo se prilagodili najširem mogućem opsegu korisnika.

  Vrhunska kreativna implementacija

  Naš kreativni rad nam je doneo neke od najboljih svetskih nagrada za dizajn. Dodaćemo iskru vašem proizvodu tako što ćemo razviti vrhunske vizuelne efekte za prelaze prikaza i animacije elemenata korisničkog interfejsa kako bi promotivni delovi vaše veb ili mobilne aplikacije bili inspirativni i privukli pažnju kupaca.