Sveobuhvatni dizajnerski i tehnološki partner za digitalno doba.

Pomažemo preduzećima da uvedu inovacije i ostanu veoma relevantni za svoje klijente tako što razvijamo najsavremenije digitalne proizvode i implementiramo ih u vaš posao sa ciljem da rastete kao biznis.do konačnog rešenja i implementacije.

Naš tim

20+

godina u poslu

350+

uspešnih projekata

15

članova kreativnog tima

Naši klijenti

Posvećenost najvišim standardima kvaliteta, široka stručnost i istinska težnja da pomognemo našim klijentima obezbedili su nam stratešku saradnju sa vodećim kompanijama na tržištu u mnogim sektorima i regionima.

Naša priča

Mike & Dora

Ponekad kreativna saradnja može da postane puno više od toga. U našem slučaju kreativnost i ljubav prema poslu dovela nas je do zajedničkih projekata i zajedničkog života. Upoznali smo se na jednom dizajnerskom skupu i par godina kasnije naš zajednički život je krunisan brakom a potom i detetom koje nam je neiscrpna inspiracija.

Mike & Dora

Vrlo je posebno kad možete da radite sa nekim koga volite. Iskustva koja delimo svakodnevno i na poslovnim putovanjima su nešto što veoma cenimo.

Mike & Dora 2

Prilično smo slični i u isto vreme različiti. Slični jer delimo interese za digitalno doba, inovacije, umetnost i tehnologiju, ali imamo sasvim različite ličnosti. Oboje imamo različite poglede na to kakav projekat treba da bude na kraju i to može dovesti do boljih koncepata. Sjajno je što u suštini oboje težimo ka istom cilju, pa samim tim motivišemo jedno drugo.

Dora Dora Projkovski
Konstantin Konstantin projkovski
Mike Mike J. Projkovski

Zajednički rad nam omogućava da iskoristimo naše individualne snage da bismo postigli svoj krajnji cilj. Proširili smo naš tim i u posao uveli stručnjake sa više kontinenata. U mogućnosti smo da podržavamo jedni druge i možemo postići više zajedno nego pojedinačno

Recenzije

"Excellent work, prompt, great service. A creative mind yet fulfills objectives. "

"Since 10 years of working web and IT and numerous bigger projects, Mike is the most capable and knowledgable and usability-sawy designer I have worked with. He confronts Your ideas and brings new solutions to the table."

"Very impressive. Mike & Dora has the unique ability to create custom designs that clearly show thoughtfulness and skills. Communication and responsiveness were 100% throughout the project."